Wat is repost op sociale netwerken

Veel gebruikers van sociale netwerken gebruiken reposts. Dit is een erg handige optie die helpt bij het verspreiden van alle soorten informatie. Afhankelijk van het specifieke sociale netwerk kan het algoritme voor het opnieuw plaatsen van acties verschillen. Bij het gebruik van deze optie zou zelfs een beginner echter geen problemen moeten hebben.

Wat wordt bedoeld met repost

Vertaald uit het Engels is de letterlijke betekenis van het woord repost een herhaalde boodschap. Dit is een kans om informatie te delen over de open ruimtes van sociale netwerken, zonder de inhoud te veranderen en een link naar de bron achter te laten.

Repost biedt een gebruiker van sociale netwerken de mogelijkheid om een ​​bericht dat hij leuk vindt te kopiëren naar zijn of haar communitypagina (waarvan hij een beheerder is), of een persoonlijk bericht te sturen.

Belangrijke kenmerken van deze optie zijn:

  • Nuttige informatie opslaan. Dankzij de repost hoef je niet lang te onthouden waar de benodigde notitie zich bevindt, terwijl het copyright van de originele bron behouden blijft.
  • Verspreiding van belangrijk nieuws. Een snelle manier om alle soorten informatie te publiceren, om een ​​groot aantal mensen naar de kwestie te trekken.
  • Adverteren. Dit kan reclame zijn voor commerciële producten of een goed doel (een voorbeeld van gratis reclame).
  • Bepalen van de doelgroep. Voor bloggers of communities kun je met deze optie de kring bepalen van mensen die geïnteresseerd zijn in een bepaald bericht..
  • Informatie posten vanaf webpagina’s. Tegenwoordig zijn de meeste sites uitgerust met repost-knoppen om op verschillende sociale netwerken te posten. U kunt dus een groot aantal mensen naar een specifieke bron trekken.

Hoe VKontakte opnieuw te posten

Plaats opnieuw in VK

Door de inspanningen van de ontwikkelaars van een sociaal netwerk, kunt u een contact opnieuw plaatsen in slechts twee klikken, daarnaast is het mogelijk om informatie opnieuw te plaatsen met een opmerking of een timer te gebruiken:

  1. Zoek de knop met de afbeelding van de megafoon onder de gewenste post. Wanneer je zweeft, verschijnt er een lijst met mensen die ook een notitie op hun pagina hebben gedeeld..
  2. Klik op de repost-knop, er verschijnt een menu voor je en je kunt op drie manieren een notitie sturen.
  3. Selecteer ‘Vrienden en abonnees’ om een ​​bericht naar uw pagina te sturen en klik op ‘Bericht delen’.
  4. Met de optie “Community-abonnees” kunt u opnieuw posten voor een van de onder toezicht staande communities (groepen), door te klikken op een lijst met alle door u gematigde publics zal verschijnen.
  5. U kunt een notitie naar een vriend doorsturen door ‘Verzenden via privébericht’ te selecteren.
  6. Als u een item met een opmerking wilt verzenden, voert u in het bovenste veld van het repostvenster de informatie in die u wilt bijvoegen, deze verschijnt direct boven het bericht.
  7. Het is mogelijk om VK opnieuw te posten met een timer. Stel de publicatietijd in het menu in wanneer de notitie moet verschijnen, selecteer vervolgens de doelgroep en klik op de knop “Deel dit bericht”.

Instagram

Download om te beginnen de repost-app op Instagram.

Met het programma kunt u foto’s van andere gebruikers op uw pagina plaatsen met een link naar de bron om copyright-problemen te voorkomen. De meeste van deze applicaties zijn gratis, maar ze kunnen de naam bevatten van het programma dat in de repost wordt gebruikt. Stapsgewijze instructies voor het opnieuw posten op Instagram:

  1. Open de applicatie, voer uw Instagram-accountgegevens in, als u bang bent voor hun veiligheid, lees dan van tevoren beoordelingen en opmerkingen over het geselecteerde programma.
  2. Zoek het bericht dat u in uw feed wilt plaatsen (het programma biedt een zoekopdracht die lijkt op de Instagram-applicatie).
  3. Nadat je een foto hebt geselecteerd, verschijnt de knop Opnieuw plaatsen. De positie en het uiterlijk van de knop zelf kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke toepassing. Meestal heeft het de vorm van een vierkant met twee pijlen, waarvan de uiteinden tegen elkaar aan liggen.
  4. Op dezelfde manier kunt u een geneste hiërarchie maken: opnieuw posten om opnieuw te posten of opnieuw te posten.

Twitter

Repost op het sociale netwerk Twitter wordt een bepaald woord “retweets” genoemd. Om een ​​of ander record te retweeten, moet u de volgende stappen uitvoeren:

  1. Plaats de muisaanwijzer op de tweet die je wilt delen.
  2. Klik op de Retweet-knop.
  3. Er verschijnt een venster op het scherm met een tweet die je in je account gaat plaatsen.
  4. Bevestig of annuleer de ret met de bijbehorende knoppen.
  5. Na deze actie wordt de tweet als retweet naar alle lezers van je pagina gestuurd.

Retweet

Klasgenoten

Deel je favoriete plaat in Odnoklassniki is ook niet moeilijk. Herhaal hiervoor het onderstaande algoritme:

  1. Selecteer in de nieuwsfeed of groep het gewenste item.
  2. Klik op de berichttekst om het bericht in volledig scherm weer te geven..
  3. De knop “Delen” verschijnt onderaan, klik erop.
  4. Er verschijnt een venster op het scherm waar u een opmerking kunt toevoegen en het vakje kunt aanvinken zodat de notitie in de status van uw profiel verschijnt.
  5. Klik nogmaals op de knop Delen en het bericht verschijnt in de feed van je vrienden.
  6. In tegenstelling tot het VKontakte sociale netwerk, kan een bericht niet worden verzonden via een privébericht of naar een groep waarvan je een moderator bent; je kunt een gekopieerde link alleen naar een bericht verzenden nadat het is geopend.

Facebook

Facebook heeft de functionaliteit van repost aanzienlijk uitgebreid in vergelijking met andere sociale netwerken. Je kunt je Facebook-bericht als volgt delen vanaf je telefoon en computer:

  1. Vind de post waarin u geïnteresseerd bent, klik op de knop “Delen”.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de plaats waar u wilt posten: uw eigen kroniek, een kroniek van een van uw vrienden (u moet een naam opgeven), de pagina die u beheert, de groep waarvan u lid bent, of stuur een persoonlijk bericht.
  3. Selecteer in de tweede vervolgkeuzelijst het publiek dat de repost zal zien, waaronder: vrienden, vrienden van vrienden, alle netwerkgebruikers, alleen ik of mijn eigen instellingen.
  4. Bovendien kunt u in het venster een opmerking, locatie toevoegen, vrienden markeren, stickers toevoegen enzovoort..
  5. Nadat je alle berichtinstellingen hebt ingevuld, klik je op de knop ‘Publiceren’
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Commentaar toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: