Het unieke M-House familiecentrum in Algarrobo, regio Valparaiso, Chili. Ontwerp door Juan Pablo Merino

Terrasstoel
M-House woonkamer interieur in Algarrobo
M-House in Algarrobo
M-House Corridor in Algarrobo

Het M-House heeft een metalen frame bedekt met verticale houten planken. Geschilderd met loodwit. De keuze van de kleuren werd beïnvloed door de wens om de warmte en eenvoud van deze edele materialen te behouden zonder het comfort te verliezen. Ramen in badkamers en gangen zijn omlijst met hout en voorzien van schaduw om privacy te bieden. Maar ze blokkeren de natuurlijke lichtinval niet…

M-House familiecentrum in Algarrobo
M-House familiecentrum in Algarrobo
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Commentaar toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: